Ilmaisia äänikirjoja lapsille ja aikuisille

Olen ihan hurahtanut äänikirjoihin. Ensimmäistä kertaa elämässäni.

Kaikki alkoi siitä, kun juoksulenkkini vain lyhenivät lyhenemistään. Tajusin tarvitsevani jotain viihdettä, jotta saisin juostua myös pitkiä ja hitaita lenkkejä lyhyiden ja nopeiden lisäksi. Kirja oli ratkaisu, niin kuin aina muutenkin elämässä. Äänikirja.

Silmääni osui mainos Boonierin BookBeat-appistä, jonka saa juuri nyt ilmaiseksi käyttöön kahden viikon ajaksi. Heti käyttöön! Ja heti jäin koukkuun, sillä ensimmäinen lataamani kirja oli Henriikka Rönkkösen mahtava Mielikuvituspoikaystävä, joka vetää niin hyvin etten malttaisi jättää sitä kesken millään. Mutta mikä onni äänikirjan kanssa, että bussista noustessa ei tarvitse sulkea kirjaa, vaan vielä siirtymän ajan voi jatkaa kirjan seurassa. Toinen asia on se, että miten saa työpaikalle saavuttuaan riistettyä luurit korviltaan.

Mikä parasta, palvelussa on myös äänikirjoja lapsille. Saatavilla on ainakin Viiruja ja Pesosia, joitakin Muumeja ja Supermarsuja.

screen-shot-2016-09-29-at-12-55-10

Meillä lapset ovatkin kirjankuuntelukonkareita. Esikoinen luopui päiväunista aika tasan kaksivuotiaana, ja oli pakko keksiä jotain hiljaista tekemistä, jota voi tehdä ilman vanhempaa ja joka jaksaa pitää otteessaan. Siis äänikirjoja.

Juuri tällä hetkellä lapset kuuntelevat Onnelia ja Annelia ja uusinta Risto Räppääjää. Ehdimme varmaan kahden viikon ilmaisen kokeilujakson aikana kuuntelemaan tuon lasten äänikirjahyllyn kertaalleen läpi. Itselleni latasin viisi kirjaa, riittääköhän se?

Save

Save

Advertisements

5 thoughts on “Ilmaisia äänikirjoja lapsille ja aikuisille

  1. Minun on jostain syystä tosi vaikea seurata pitkää puhetta, en pysy yhtään kirjoissa kärryillä! Harmi, minulta jäävät äänikirjat väliin. Mutta lapsille tätä kokeillaan, kiitos vinkistä!

    Like

  2. Kiitos vinkistä! Täälläkin on pitänyt keksiä jotain tekemistä keskipäivän hiljaisiin hetkiin, jotta saan itse vähän levättyä. DVD:t ja äänikirjat tulivat osaksi elämäämme. Pitääpä käydä tuolla kurkkaamassa tarjonta!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s