Pop puuhaa / Pop doodles

IMG_5644

Etana Editionsilta tuli ihana ylläripaketti suloisen käsinkirjoitetun saatekirjeen kera. Pop puuhaa / Pop doodles -kirja (Etana Editions, 2015) on Pop pian kotona -kirjaan perustuva puuhakirja.

Pop puuhaa on käytännössä julistekokoinen arkki, jonka toisella IMG_5645puolella on värityskuvia ja toisella puolella on värityksen lisäksi myös tehtäviä. Kirja on kaksikielinen; kannet ovat toiselta puolelta suomeksi ja toiselta englanniksi, ja sisäliepeeseen on kummallakin kielellä kirjoitettu ohjeet kirjan käyttöön.

Pop puuhaa -kirjassa seikkailee tuttu Pop-lintu. Kuvissa nähdään myös kulkuneuvoja, rakennuksia, muotoja ja toisia lintuja. Piirrosjälki on pelkistetyn graafinen.

En ole mitenkään hurahtanut aikuisten värityskirjoihin, mutta tätä kirjaa voisin itse värittää oikein mielelläni. Joillakin äidin omilla salaisilla ja sairaan hyvillä kynillä, joihin lapset eivät saa koskea. Katsotaan, saavatko koskea tähän kirjaankaan…

Väritysideoita kirjan kuviin voi etsiä Pop pian kotona -kirjasta, tai sitten voi irrotella ja värittää juuri niin kuin tahtoo. Minä ainakin näen tämän hyvin vahva- ja kirkasvärisenä.

IMG_5650

Pop puuhaa on tyylikäs, pelkistetty puuhakirja, joka sopii hyvin vaikka viemisiksi. Lapselle tai aikuiselle. Avattuna siitä tulee juliste, jonka voi ripustaa seinälle värittämisen jälkeen, joskin se on varsin tyylikäs myös värittämättömänä.

Pop puuhaa / Pop doodles
Teksti: Etana Editions
Kuvitus: Jenni Erkintalo, Réka Király ja Etana Editions
Kustantaja: Etana Editions, 2015
Mistä: Arvostelukappale kustantajalta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s