Paketointi-ideoita lasten lahjoille

Tänään meillä on lahjavalvojaisten aika. Joulun paras hetki! Olen aivan hulluna hienoihin paketteihin, mikä on tavallaan hiukan outoa, sillä olen aivan käsi. Minulla on pakettien suhteen suuria pyrkimyksiä, jotka eivät koskaan ihan sitten näytä samalta kuin esikuvat.

Viime vuonna tein lapsille eläinpaketteja Granitin ohjeiden mukaan, jotka löytyvät Granit och Bea -sivuilta.  Ihme kyllä, niiden kanssa en epäonnistunut täysin. Pöllöstä varsinkin tuli kivan näköinen, vaikka korvat olivatkin vähän sinne päin. Kuvaa en tullut niistä silloin ottaneeksi, joten tämä kuten muutkin postauksen kuvat ovat lainattuja. Tuolla saitilla on ohjeet myös muiden eläinpakettien tekemiseen.

Tänä vuonna olen kerännyt Pinterest-joulukansiooni muitakin eläinaiheisia paketointi-ideoita. Tanskalaisella Bog&Idéllä on esimerkiksi tosi kivoja pingviinejä, ja muutkin yllä olevan kuvan eläimet ovat minusta aika ihania. Tuo pingviini toimisi varmasti hyvin kirjapakettien kääreenä, ja kirjojahan meillä tänäkin jouluna paketoidaan lähes joka osoitteeseen. Bog&Idén blogia kannattaa muutenkin selailla, sillä siellä on paljon hienoja paketointi-ideoita myös aikuisempaan makuun.

Pienet lahjat ja lahjakortit tuopttavat minulle aina päänvaivaa. Mutta mitä jos ne sitoisi eläimen tai auton selkään? Kirpparilta ehtisi vielä hakea lähes ilmaisia elukoita ja pikkuautoja tähän tarkoitukseen. Tai sitten esimerkiksi Schleichin eläimiä toivoneelle lapselle voi hankkia kaksi eläintä, paketoida toisen ja sitoa sen toisen siihen selkään.

IMG_2902

Tein syksyllä lasten synttärien aikaan yllä olevaan kuvaan ikuistamiani auto-pakettikoristeita, jotka ovat siis ihan koristeita ja joissa on siis feikkipaketit. Näitä tosiaan voisi jalostaa varsinaiseen lahjapaketointiinkin pikkusille paketeille.

Jos kynä pysyy kädessä, nämä piirretyt paperikoristeet ovat tosi hienoja. Minä itse lupaan, että en edes yritä tällaisia, sillä en osaa piirtää edes suoraa viivaa kahden pisteen välille.

Hauskaa joulua kaikille lukijoille! Toivotan kaikille paljon ja hyviä kirjoja ja vielä suklaata runsaasti seuraksi.

2 thoughts on “Paketointi-ideoita lasten lahjoille

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s