Joulun ystävämyyntejä

Olenko kertonut, kuinka paljon rakastan ystävämyyntejä?
No, minä rakastan ystävämyyntejä todella todella paljon. Lähes yhtä paljon kuin kirpputoreja ja myyjäisiä. Varsinkin jos kaupan on kirjoja.

Kävin jo marraskuussa hankkimassa puolet joululahjoista WSOY:n ja Tammen ystävämyynnistä puoleen hintaan, mikä teki minut valtavan onnelliseksi.

Oppi & ilo järjestää ensimmäisen ystävämyyntinsä tänä torstaina klo 11-17. Löydät tapahtuman Helsingin Ruoholahdesta osoitteesta Porkkalankatu 20 A.  Alennukset ovat -25–50 %, ja myynnissä on ainakin puuhakortteja. Lisää voi lukea Facebookista.

Otavan kirjakaupassa järjestetään ystävämyynti tänä vuonna kaksipäiväisenä. Viime vuonna olikin hikinen tunnelma! Myynnissä on Otavan lisäksi kahdeksan muun kustantajan kirjoja. Tämä on aivan erinomainen tilaisuus hankkia esimerkiksi uusi Tatun ja Patun ihmeellinen joulu puoleen hintaan. Tilaisuus järjestetään 8.–9.12. klo 10–20 osoitteessa Uudenmaankatu 10, Helsinki, ja kaikki kirjat ovat tosiaan -50 %. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

Luetaanko tämä -blogin Kia muistutteli, että Lasten keskuksen joulumyyjäiset ovat huomenna torstaina 9.12. Myyjäiset järjestetään Lauttasaaren S-marketissa Itälahdenkadulla. Lasten keskus lupaa myydä syksyn uutuudet puoleen hintaan, ja lisäksi on tarjolla kuuden euron tarjouskirjoja. Tapahtuman Facebook-sivulla on lisää tietoa.

 

Advertisements

2 thoughts on “Joulun ystävämyyntejä

  1. Mitenkäs mä nyt sen unohdin? Kiitos muistutuksesta, päivitetään postausta!
    Mulla vetäisi tänään veri kovasti tuonne Otavalle, mutten ehdi millään. Pakko päästä huomenna!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s