Onnea Etana Editions 1 v!

Mahtava Etana Editions täyttää juuri vuoden, paljon onnea!

Yksivuotiaalta kustantamolta on ilmestynyt nyt neljä kaunista kirjaa, joita kaikkia meilläkin on luettu kovasti. Tuorein Etana-kirja, Marika Maijalan ja Juha Virran Piano karkaa on yksi kivoimman näköisiä tänä vuonna ilmestyneitä kirjoja.

Etana Editions on kiinnostava kustantamo, joka sai alkunsa kuvittaja-graafikoiden Réka Királyn ja Jenni Erkintalon kunnianhimoisesta halusta tehdä omansanäköisiä lasten kuvakirjoja. Kustantamo keräsi yhteisrahoituksella pääomaa, jotta sai toimintansa käyntiin.

väritä

Etanalla on juhlan kunniaksi ollut nyt hienoja vaihtuvia tarjouksia. Juuri nyt ennakkotarjouksessa on himottavan näköinen Väritä paraati -värityskirja, joka ainakin meillä menee suoraan pukin pussiin. Tällaiset ovat minusta ihan parhaita lahjoja: ostamalla tukee pienkustantamoa, tekee itsensä onnelliseksi ja ehkä vielä lahjan saajankin….

palkinto

Kaiken lisäksi Etanan Facebook-sivulla on menossa arvonta, jossa voi voittaa kirjapaketin. Palkintoon kuuluu Pop – pian kotona- ja Piano karkaa -kirjat. Kisa on voimassa vielä pari päivää, osallistukaa kaikki!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s