Hyvää satupäivää!

Tänään sunnuntaina vietetään kansallista satupäivää. Jos oikein hilpaisee, ehtii päivän päätapahtumaan, Helsingin Rautatientorilta klo 12 lähtevään kulkueeseen. Paraati kulkee Annantalolle, jossa jaetaan ilmapalloja ja nautitaan satumaljoja. Annantalolla on myös esityksiä ja työpajoja. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.satupaiva.fi.

Päivää vietetään myös Designmuseossa, jossa museon oppaat ja vapaaehtoiset lukevat satuja ja ihana Etana Editions leikittää työpajassa. Samalla voi tutustua myös hienoon Lapsen vuosisata -näyttelyyn. Lisää museon ohjelmasta osoitteessa http://www.designmuseum.fi/fi/events/satuja-lapsille-ja-lapsenmielisille-sunnuntaina-klo-12-16/.

Päivän kolmas hyvä tärppi Helsingissä on Villa Kiven satupäivä. Ohjelmassa on satujen lisäksi myös mm. nukketeatteriesitys.

Päivää voi tietenkin viettää myös ihan kotona lukemalla lapsille, niin kuin meillä tehdään tänään olosuhteiden pakosta. Lastenkirjapinossa odottaa mm. Marika Maijalan Piano karkaa.

Advertisements

2 thoughts on “Hyvää satupäivää!

  1. Mukavaa Satuiltaa sinnekin :)! Luimme tuon Piano karkaa ja tuumailen sitä pian blogissakin. Onpa kiva että sinäkin luet tuon kauniin kirjan, toiv päästään vertailemaan lukukokemuksia!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s