Matti Pikkujämsä tekee muotokuvia!

Mietin viime viikolla lahjaideoita kummipojalleni ja postasinkin aiheesta täällä. Leluja tulee varmaan joka kotiin lahjaksi yllin kyllin, ja vaatteitakin tyylikkäällä pojalla on riittämiin.  Annan lapsille (ja kaikille muillekin) mielelläni lahjaksi kirjoja tai jotain kirjoihin liittyvää, mutta nyt teki mieli antaa jotain vähän muutakin.

Olin jo aiemmin törmännyt siellä täällä tietoon, että yksi suosikkikuvittajistani, Matti Pikkujämsä tekee kirja- ja lehtikuvitusten lisäksi myös muotokuvia. Esimerkiksi sisustustoimittaja Susanna Vento oli teettänyt tyttärestään muotokuvan.

(C) Matti Pikkujämsä, kuva lainattu heyevent.comin tapahtumasivulta

(C) Matti Pikkujämsä, kuva lainattu heyevent.comin tapahtumasivulta

Googlailemalla paljastui, että Pikkujämsä tekee muotokuvia seuraavan kerran pe-su 2.-4.10. näyttelyn avajaisissa Galleria Plazissa Helsingissä (Mannerheimintie 21-23 A). Muotokuvan tekeminen kestää puoli tuntia ja maksaa 70 €. Loistava lahjavinkki mummolle tai kummille, tai tietenkin ihan omalle seinälle. Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-eventistä. Yksivuotiasta kummipoikaa en taida saada raahattua paikalle, mutta kuvan teettäminen omista lapsista on vakavasti harkinnassa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s