Retki Ratikkamuseoon

IMG_1897

Sää ei kyllä tosiaan suosi tänä kesänä! Lähdimme tänään sadetta pakoon Helsingin Ratikkamuseoon koko perheen voimin.

Emme olleet aiemmin käyneet Ratikkamuseossa, vaikka Korjaamolla oli tullut käytyä syömässä, juomassa ja keikoilla. Tykkäsimme kaikki kovasti. Museo on aika pieni – itse ratikoita on vain kuusi – mutta tekemistä oli juuri sopivasti alle 4-vuotiaille huligaaneillemme. Isosisko leikki ratikoissa Risto Räppääjä ja polkupyörävarasta, ja pikkuveli ihmetteli sormi sojossa hienoja ratikoita.

IMG_1900IMG_1903

Mikä parasta, museossa oli yllärinä minikirjasto. Ennen luultavasti vähälle käytölle jääneeseen nurkkaan oli perustettu itsepalvelukirjasto. Valikoima oli suppea, mutta meidän makuumme oikein sopiva. Lapset olivat juosseet itsensä museossa väsyksiin, ja kirjojen ääressä oli hyvä hiljentyä hetkeksi. Suosittelemme lämpimästi!

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b

2 thoughts on “Retki Ratikkamuseoon

  1. Mekin pohdimme aamulla, lähtisimmekö Ratikkamuseoon tai Luonnontieteelliseen. Ratikkamuseossa emme ole käyneet, mutta voisin kuvitella, että esikoisemme varsinkin tykkäisi siitä. Päädyimme kuitenkin vuokraamaan leffan ja keittämään kattilallisen poppareita. Täytyykin seuraavan kerran, kun miehellänkin on vapaata, suunnata Korjaamolle.

    Liked by 1 person

  2. Ihanan kuuloinen sadepäivän ohjelma teillä!
    Yhdet kaverit olivat Facebookin perusteella olleet eilen Luonnontieteellisessä. Samoja ratoja nämä ajatukset näemmä menevät.
    Vielä lisähuomautuksena, että hämmästelimme taas, kuinka Ratikkamuseokin voi olla ilmainen. Tosi paljon kaikkea kivaa voi tehdä ilmaiseksi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s