Kirjan ja ruusun päivän odotusta

Ensi viikolla vietetään Kirjan ja ruusun päivää 23.4. Vaikka enää ei harmikseni ole sellaisia suuria kirjatapahtumia kuin vielä muutama vuosi sitten Espalla ja Kampissa järjestetyt Kirjan ja ruusun päivän kirjatorit, joillakin kustantajilla on sentään äksöniä.

Korkeavuorenkadun Kirjakaupassa on kello 16-19 tapahtuma, jossa on ohjelmaa ja mikä parasta, kaikki kirjat -40 %! Kannattanee varautua ruuhkaan. Omalla longlistallani ovat ainakin ensimmäinen Vesta-Linnea-kirja, Vesta-Linnea ja hirviöäiti, möykkäkirja Muumilaakson musiikki ja Kaarlan perheen Pikku Myy -sarjan kolmas kirja Merten hurjapäät.

Teos puolestaan järjestää muuttomyynnin Kirjan ja ruusun päivänä. Sieltä toivoisin löytäväni ainakin Alexandra Salmelan Kirahviäiti ja muita hölmöjä aikuisia -kirjan. Teos lupailee -25-50 % alea tapahtuman aikana.

Toivon, että pääsisin tällä kertaa liikkeelle ilman lapsia. Olin talvella Otavan ystävämyynnissä yksin lasten kanssa, ja hiki kyllä tuli ruuhkassa tuplarattaiden ja jättimäisen kirjapinon kanssa. Lapset käyttäytyivät esimerkillisesti. Varsinkin kun heittelin säännöllisin väliajoin kärryihin rusinoita ja pipareita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s